Thursday, 31 May 2018

Pencuci Muka Terbaik Dan Paling Berkesan Untuk Semua Jenis Kulit

Pencuci Muka Terbaik Dan Paling Berkesan Untuk Semua Jenis Kulit


 Pernah dengar tak rangkaian skincare Shaklee yang sedang viral sekarang?

Hairan ya, walaupun skincare tu tak pernah muncul di TV, tapi masa mula-mula masuk Malaysia bulan 3 tu, stok habis dalam masa 3 hari sahaja.

Nak tau kenapa macam dilanda tsunami produk tu?

Tiba-tiba jadi fenomena?

Sebabnya skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit. Dan dibuktikan melalui ujian klinikal Ya, semua jenis kulit.. Kulit sensitif ke, kulit berminyak ke, kulit kering ke, kulit kombinasi ke semus boleh guna.

Tapi kali ni saya nak cerita pasal cleanser dia. Cleanser dia dalam bentuk gel, tak banyak buih sangat. Tapi memang lembut bila pakai, dan mencuci jauh ke dalam liang-liang pori.

1) Bahan-Bahan

 
Sebab utamanya dah tentu lah formulasi bahan-bahan yang digunakan.
Shaklee Youth Cleanser dihasilkan lepas kajian selama 8 tahun.
Kajian dia bukan sekadar bertanya testimoni atau survey pengguna, tapi dibuat dalam makmal.

shaklee youth cleanser

2) Pencuci Yang Berasaskan Gel

Kalau anda nak tahu, jenis pencuci yang terbaik dan memang paling sesuai untuk semua jenis kulit ialah yang berasaskan gel. 
Sebabnya, pencuci yang berasaskan gel ni dia bertindak lembut pada kulit kita berbanding yang jenis foam. Dan juga mencuci jauh ke dalam.
Jadi, cleanser ni memang sangat sesuai untuk semua jenis kulit sebab:
 – Kulit sensitif memang perlukan pencuci yang bertindak lembut, kalau tak boleh lagi rosakkan kulit.
 – Kulit berminyak perlukan pencuci yang dapat kurangkan minyak tapi bukannya buang terus semua minyak nanti jadi kering pula
– Kulit kering pula memang tak boleh sama sekali guna pencuci jenis foam nanti jadi lagi kering
– Kulit kombinasi ni selalunya kombinasi kulit kering dan kulit berminyak jadi, pencuci jenis gel yang paling sesuai

pencuci muka terbaik untuk semua jenis kulit

Shaklee Youth Cleanser, Bukan Sekadar Mencuci

Shaklee Youth Cleanser ni dia bukan sekadar mencuci je macam kebanyakan pencuci muka lain.
Tapi cleanser ni juga dilengkapkan dengan vitamin. Maknanya sambil dia mencuci, disamping tu turut bekalkan nutrisi kepada kulit kita.
Kita tahu kan fungsi vitamin untuk menyokong fungsi sel kita. Begitu juga bila guna cleanser YOUTH ni. Selepas kulit kita dicuci daripada kotoran dan sel kulit mati, dia akan bagi vitamin pula. Sebab tu kulit nampak segar dan lembap.

Bahan-Bahan Yang Terdapat Dalam Cleanser YOUTH

Gabungan Vital Repair Complex (mengandungi vitamin-vitamin termasuk vitamin E & C),  Muscadine Grape, Alga Hijau dan teknologi terkini, Shaklee Youth Cleanser juga:
  1. Melindung dan membaiki sel kulit anda
  2. Memberi nutrien kepada kulit anda
  3. Menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit anda
Dan ini menjadikan kulit anda 10 tahun lebih muda, flawless dan glowing! Siapa tak nak nampak 10 tahun lagi muda kan?
shaklee youth cleanser

Saya Nak Bantu Anda Dapatkan Hasil Terbaik 

Kalau boleh saya nak semua pengguna YOUTH berpuas hati dan mendapat hasil yang amazing. Sebab tu anda perlu beli dan dapatkan konsultasi daripada saya.

Penggunaan full set lebih baik untuk dapat hasil yang terbaik.


Jika anda ada kad kredit atau debit dan nak order sendiri secara online, boleh klik gambar di bawah.



Wednesday, 9 May 2018

Atasi Kulit Kusam Dan Dapatkan Kulit Berseri Dalam Masa 2 Bulan Sahaja


Atasi Kulit Kusam Dan Dapatkan Kulit Berseri Dalam Masa 2 Bulan Sahaja

Tak lama lagi dah nak puasa dan nak raya. Masa raya tentulah berkumpul sesama saudara. Nak bergambar semua, tapi tengok muka kita kusam, tak berseri.

Takkan nak jadi perosak gambar kan? Jadi nak share sorang kawan ni yang guna skincare ni dan kulitnya mengalami perubahan sangat besar. 

Anda pun boleh cuba sendiri sebab skincare ni dijamin berkesan, selamat dan semulajadi.

Saya nak share testimoni sahabat ni sendiri.


Assalammualaikum & Salam Sejahtera Kepada Semua Follower Supermom Shaklee Story.
Saya Elyanie Binti Che Ros, berusia 27tahun. Boleh panggil saya yanie. Yanie berasal dari Ipoh Perak sekarang sudah menetap di Kuala Lumpur. Yanie adalah seorang surirumah tangga sepenuhnya dengan menjaga seorang anak kesayangan iaitu Ahmad Aryan Razin. Yanie juga adalah ahli SHAKLEE yang sudah join & makan shaklee hampir 5tahun.
.
Hari ini yanie nak sharekan dengan anda semua mengenai testimoni diri yanie yang telah menggunakan SKINCARE terbaru dari SHAKLEE iaitu YOUTH.
.
Pada 8/3/2018 yanie sudah genap pakai YOUTH selama sebulan. Memang best sangat pakai YOUTH SHAKLEE dah hasilnya korang boleh tengok sendiri gambar yang yanie paparkan di sebelah.
.
Mungkin kulit muka yanie memang bukan ada masalah seperti jeragat, jerawat, parut yang teruk mahupun muka berlubang2 dan sebagainya.
.
Tapi yanie mengalami masalah kulit gelap, kusam, tona kulit bertompok2 dan eyebag yang sangat teruk malah ada juga beberapa bekas parut yang sudah lama terbiar dimuka.
.
Syukur sangat selepas penggunaan YOUTH hanya sebulan yanie dapat kulit muka sekarang yang makin cerah dan cantik serta lembut sangat. Ini adalah kesan yang yanie dapat selama sebulan menggunakan YOUTH :-
 TONA KULIT MAKIN SEKATA.
 MUKA MAKIN GLOWING DAN CERAH.
 KULIT GEBU DAN MULUS.
 GELAP BAWAH MATA BERKURANGAN.
 KULIT GELAP DAN BERTOMPOK SUDAH HILANG.
.
Pada 8/4/2018 pula yanie sudah pakai YOUTH genap 2bulan dah kulit makin awesome dan buat yanie sendiri fall in love so much dengan YOUTH SHAKLEE. Baru pakai 60hari sahaja buat kulit yanie makin cantik berseri. Yanie dapat kesan yang super awesome dan memang buat hati yanie berbunga-bunga :-
 PARUT DI DAHI HILANG
 EYEBAG MAKIN BERKURANGAN
 PARUT DI PIPI JUGA HILANG
 KULIT SEMAKIN SEKATA
 KULIT MUKA NAMPAK MAKIN SEGAR
 MATA PUN NAMPAK MAKIN SEGAR
.


Syukur alhamdullilah. Yanie sebenarnya sekarang tak sabar nak tunggu kesan selepas 3 4 bulan pula selepas penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE nie. Memang yanie sangat2 teruja dan bahagia. Tambah-tambah nak raya nie mestilah nak nampak cantik walaupun tak mekap berkilo-kilo macam orang lain. Nak nampak kulit cantik dan nampak segar tue pun dah buat yanie happy sesangat.
.
YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini sebenarnya umpama revolusi baru atau breakthrough dalam dunia skincare kerana YOUTH pertama kali dan satu-satunya skincare yang menggunakan SKIN AGE INDEX untuk menguji keberkesanan produk YOUTH ni. Kajiannya dibuat ke atas semua jenis kulit dari kalangan orang biasa bukannya model. Yang penting sesuai untuk semua jenis kulit dari kulit orang putih dan asia.
.
YOUTH SHAKLEE SKIN CARE adalah SkinCare Baru Shaklee yang menggantikan Nutriwhite & Enfuselle. Produk SHAKLEE YOUTH SKIN CARE adalah Regiment Skin Care Shaklee yang 100% semulajadi (natural) dan DIJAMIN BEBAS dari parabens, phtalates, hydroquinon, mercury. Setiap Produk dalam SET YOUTH SHAKLEE mengandungi bahan aktif YOUTH COMPLEX yang sangat berkesan menghilangkan Jerawat, Jeragat dan Parut Berlubang seawal 7 hari.
.
Bagi anda yang ingin cari SKINCARE YANG PREMIUM & EXCULSIVE bolehlah GRAB YOUTH SHAKLEE SKINCARE kerana ianya sangat-sangat awesome dan hebat. Pastinya bila anda mencubanya sekali terus jatuh cinta. Memang kesannya buat kita semua tak tidur lenalah kerana asyik membelai muka sahaja.
.
ANDA SEMUA WAJIB CUBA DAN RASAI SENDIRI KESANNYA. JANGAN TUNGGU LAGI. LOOK YOUNGER LONGER. YOUTH IS HOPE ❤️❤️❤️
.

Boleh hubungi Fyda segera untuk menempah skincare terbaik ni

www.wasap.my/60126211883

Saturday, 5 May 2018

Selesaikan Masalah Kulit Muka Dengan Produk Organik Dan Bebas Bahan Kimia

Selesaikan Masalah Kulit Muka Dengan Produk Organik Dan Bebas Bahan Kimia


Masa zaman sekolah dulu, sapa tak terpengaruh dengan iklan TV bila beli produk skincare? Walaupun masih di bangku sekolah, tapi keinginan nak cantik mesti ada kan? Apa lagi zaman nak up, zaman-zaman nak mula 'berkawan' dengan lelaki. Mesti nak sentiasa nampak cantik.

Masa tu, saya nak produk yang selamat je. Dalam fikiran budak-budak tu, produk selamat tentulah yang ada mengandungi bahan-bahan semulajadi. Contohnya ada campuran timun, betik malah ada gamat pun. Rasa lebih selamat dan takde bahan kimia.

Rupanya zaman tu naif betul. Tak tahu yang produk-produk ni sebenarnya ada bahan kimia cuma dikatakan dalam jumlah yang selamat. 

Okla.. still jumlah yang selamat kan? Tapi kalau tiap-tiap hari guna, setiap hari pakai, sikit-sikit bahan kimia tu masuk dalam salur darah kita dan tak mustahil boleh jadi masalah pada masa depan.

Revolusi Terkini Produk Kecantikan Kulit

Skincare yang sedang hangat diperkatakan di Malaysia sekarang, iaitu skincare YOUTH. Baru masuk market bulan 3 hari tu dan habis dalam masa kurang sebulan. Apa taknya, produk ni dijamin 100% berkesan. Produk ni dari US tau. Kalau US, nak claim apa-apa mesti ada bukti. Kalau tak, sia-sia je kena saman.

Produk ni dah dipatenkan. Bukan saja bantu kekalkan kecantikan, tapi boleh merawat kulit rosak. Sebab bahan-bahan yang digunakan memang terbaik untuk kulit. Jadi, kalau nak rasa kehebatan YOUTH ni mesti kena dapatkan di Shaklee saja sebab company lain memang tak boleh tiru dah.

Produk ni juga 100% organik, 100% gunakan tumbuhan semulajadi. Tak gunakan haiwan untuk ujian dan yang paling penting bagi saya ialah BEBAS DARIPADA SEMUA BAHAN KIMIA YANG BIASA DIGUNAKAN DALAM PRODUK KECANTIKAN.

Sebab tu saya sangat excited nak guna dan berkongsi set skincare ini kepada orang yang mementingkan keselamatan kulit. Jangan kulit kita cantik sekarang, tapi pada masa depan jadi penyakit sebab produk skincare kita yang ada bahan kimia.

YOUTH Merawat Semua Jenis Masalah Kulit

1. Jeragat dan kulit kendur berkurang dalam 21 hari sahaja




2. Jeragat kurang dalam masa 9 hari sahaja



3. Parut jerawat kurang dalam masa 14 hari sahaja




4. Pori-pori mengecil dan jeragat berkurang




5. Kulit berminyak kurang dalam masa 7 hari sahaja




6. Lebam bawah mata kurang dalam seminggu
 



7. Parut jerawat kurang dalam masa 13 hari
 



8. Parut jerawat teruk berkurang dengan YOUTH. 

Lelaki pun tak ketinggalan nak dapat kulit cantik



8. Rawat jerawat batu dalam masa sebulan




CEGAH PENUAAN SEKARANG DENGAN YOUTH

Sila hubungi saya untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.
Fyda Noh
Pengedar Shaklee Kota Kinabalu
Call/SMS/WhatsApp: 013-6211883
www.wasap.my/60126211883



















Wednesday, 2 May 2018

Rahsia Kulit Cantik Kurang 30 Hari Dari Alam Semulajadi

Rahsia Kulit Cantik Kurang 30 Hari Dari Alam Semulajadi


Alhamdulillah grup saya VerstailGroup Shaklee berjaya dapat banyak Review Youth Shaklee Skincare dari Pengguna Youth Skincare ddi Malaysia sendiri. Skincare ni dari US dan telah terbukti berkesan untuk semua  jenis kulit, termasuk kulit orang Asia.

Namun, jika anda ragu-ragu, tengok sajalah kuilt orang kita yang berubah selepas gunakan YOUTH.

Berdasarkan dari Testimoni Pengguna YOUTH :
  • 100% Pengguna Youth Shaklee Skincare mendapat kesan positif
  • Untuk Masalah Jerawat DI Wajah Remaja, Jerawat Pasir, Jerawat Batu, perubahan dilihat seawal 7 hari penggunaan.
  • Untuk Masalah Kedutan di dahi (wrinkles) perubahan iaitu garis halus kedut hilang dalam masa 30 hari.
  • Untuk masalah Jerawat di wajah matang (maksudnya yang dah tua pun berjerawat) dan kulit berminyak, perubahan ketara dilihat
  • selepas 30 hari Penggunaan Youth SHAKLEE
  • Untuk Masalah Kulit Jeragat Tompok / Hyperpigmentation / Kulit Berjeragat, kesan jeragat pudar kelihatan seawal 60 hari penggunaan.
  • Untuk masalah garisan halus di mata / kedutan di mata, kesan garisan / kedutan mulai hilang kelihatan seawal 30 hari.
Satu Set Youth Skincare Shaklee ini boleh digunakan sehingga 60 hari dan kesan perubahan ketara dari penggunaan YOUTH SHAKLEE SKINCARE ini boleh dilihat seawal 30 hari.

Masalah Parut Jerawat Kurang Dalam 13 Hari


Masalah Jeragat Kurang Dalam 21 Hari




Pori-Pori Mengecil Dalam 10 Hari



Masalah Jerawat Batu Hilang




Harga Setiap Produk Youth Dalam Regimen Skin Care Youth Shaklee

  1. Shaklee Youth Luminous Gel Oil Cleanser (125ml) : RM205.38
  2. Shaklee Youth Perfecting Skin Toner (177ml) : RM212
  3. Shaklee Youth Activating Serum (30ml) : RM437.25
  4. Shaklee Youth Age Defence Moisturizer SPF 50 (50ml) : RM218.63
  5. Shaklee Youth Advanced Renewal Night Cream Light (50ml) : RM265
  6. Shaklee Youth Radiance C + E : RM437.25
Untuk mendapatkan diskaun HARGA AHLI YOUTH SHAKLEE, isikan form berikut : 
*special untuk anda yang membeli SET Shaklee Youth INTENSIVE TREATMENT AND REPAIR SET. 
Anda berpeluang untuk dapat FREE Shaklee Youth Radiance C + E  yang berharga RM437.25. Sila klik link ini untuk dapatkan youth dengan harga promo : 

http://youthpromo2018.wasap.my/


Promosi ini akan berakhir pada 31 May 2018.
So cepat-cepat klik wasap ni ya

http://youthpromo2018.wasap.my/
http://youthpromo2018.wasap.my/
http://youthpromo2018.wasap.my/
http://youthpromo2018.wasap.my/
http://youthpromo2018.wasap.my/