Thursday, 31 May 2018

Pencuci Muka Terbaik Dan Paling Berkesan Untuk Semua Jenis Kulit

Pencuci Muka Terbaik Dan Paling Berkesan Untuk Semua Jenis Kulit


 Pernah dengar tak rangkaian skincare Shaklee yang sedang viral sekarang?

Hairan ya, walaupun skincare tu tak pernah muncul di TV, tapi masa mula-mula masuk Malaysia bulan 3 tu, stok habis dalam masa 3 hari sahaja.

Nak tau kenapa macam dilanda tsunami produk tu?

Tiba-tiba jadi fenomena?

Sebabnya skincare ni sesuai untuk semua jenis kulit. Dan dibuktikan melalui ujian klinikal Ya, semua jenis kulit.. Kulit sensitif ke, kulit berminyak ke, kulit kering ke, kulit kombinasi ke semus boleh guna.

Tapi kali ni saya nak cerita pasal cleanser dia. Cleanser dia dalam bentuk gel, tak banyak buih sangat. Tapi memang lembut bila pakai, dan mencuci jauh ke dalam liang-liang pori.

1) Bahan-Bahan

 
Sebab utamanya dah tentu lah formulasi bahan-bahan yang digunakan.
Shaklee Youth Cleanser dihasilkan lepas kajian selama 8 tahun.
Kajian dia bukan sekadar bertanya testimoni atau survey pengguna, tapi dibuat dalam makmal.

shaklee youth cleanser

2) Pencuci Yang Berasaskan Gel

Kalau anda nak tahu, jenis pencuci yang terbaik dan memang paling sesuai untuk semua jenis kulit ialah yang berasaskan gel. 
Sebabnya, pencuci yang berasaskan gel ni dia bertindak lembut pada kulit kita berbanding yang jenis foam. Dan juga mencuci jauh ke dalam.
Jadi, cleanser ni memang sangat sesuai untuk semua jenis kulit sebab:
 – Kulit sensitif memang perlukan pencuci yang bertindak lembut, kalau tak boleh lagi rosakkan kulit.
 – Kulit berminyak perlukan pencuci yang dapat kurangkan minyak tapi bukannya buang terus semua minyak nanti jadi kering pula
– Kulit kering pula memang tak boleh sama sekali guna pencuci jenis foam nanti jadi lagi kering
– Kulit kombinasi ni selalunya kombinasi kulit kering dan kulit berminyak jadi, pencuci jenis gel yang paling sesuai

pencuci muka terbaik untuk semua jenis kulit

Shaklee Youth Cleanser, Bukan Sekadar Mencuci

Shaklee Youth Cleanser ni dia bukan sekadar mencuci je macam kebanyakan pencuci muka lain.
Tapi cleanser ni juga dilengkapkan dengan vitamin. Maknanya sambil dia mencuci, disamping tu turut bekalkan nutrisi kepada kulit kita.
Kita tahu kan fungsi vitamin untuk menyokong fungsi sel kita. Begitu juga bila guna cleanser YOUTH ni. Selepas kulit kita dicuci daripada kotoran dan sel kulit mati, dia akan bagi vitamin pula. Sebab tu kulit nampak segar dan lembap.

Bahan-Bahan Yang Terdapat Dalam Cleanser YOUTH

Gabungan Vital Repair Complex (mengandungi vitamin-vitamin termasuk vitamin E & C),  Muscadine Grape, Alga Hijau dan teknologi terkini, Shaklee Youth Cleanser juga:
  1. Melindung dan membaiki sel kulit anda
  2. Memberi nutrien kepada kulit anda
  3. Menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit anda
Dan ini menjadikan kulit anda 10 tahun lebih muda, flawless dan glowing! Siapa tak nak nampak 10 tahun lagi muda kan?
shaklee youth cleanser

Saya Nak Bantu Anda Dapatkan Hasil Terbaik 

Kalau boleh saya nak semua pengguna YOUTH berpuas hati dan mendapat hasil yang amazing. Sebab tu anda perlu beli dan dapatkan konsultasi daripada saya.

Penggunaan full set lebih baik untuk dapat hasil yang terbaik.


Jika anda ada kad kredit atau debit dan nak order sendiri secara online, boleh klik gambar di bawah.



No comments:

Post a Comment