Saturday, 2 June 2018

Cara Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Bahan Kimia Lepas Salah Guna Produk

Cara Dapatkan Kulit Cantik Tanpa Bahan Kimia Lepas Salah Guna Produk


Ada orang kata susahnya nak cantik!

Dah guna macam-macam produk, dari yang tepek-tepek ke yang makan-makan tapi kulit duk macam tu jugak. Malah ada yang makin teruk. Jeragat makin banyak.

Kredit : SiakapKeli


Kenapa ya?

Ada 1 benda yang kita sering lupa, kulit kita juga perlukan nutrien untuk sihat. Kulit yang sihat, automatik akan nampak cantik dan berseri. So, kena tengok apa yang kita makan. Adakah makanan penuh nutrisi atau pun makanan yang merosakkan kulit?

Begitu juga, kita perlu ubah gaya hidup kita. Dari segi pemakanan, aktiviti fizikal, jauhkan diri daripada pencemaran dan asap rokok serta sentiasa berfikiran positif. Apabila dalaman sihat, terserlahlah kecantikan luaran. Betul tak?

Mungkin masih belum terlewat untuk anda miliki kulit yang cantik dan sihat. Saya nak cadangkan beberapa produk terbaik yang boleh membantu meningkatkan keyakinan diri sekali gus buatkan anda kelihatan cantik semula jadi. Kalau dah namanya semula jadi, kesannya agak lambat la. Tak boleh nak expect kulit cantik 3 hari, yang macam produk ada bahan kimia macam merkuri tu.

Yang penting, anda wajib amalkan secara konsisten. Barulah anda akan dapat kulit yang flawless dan glowing.

Sustained Released Vita C Plus



1. Memang diperlukan untuk penghasilan kolagen yang sememangnya diperlukan untuk keanjalan kulit.

2. Membantu penyembuhan luka jerawat

3. Bertindak sebagai antioksida yang meneutralkan radikal bebas yang merosakkan kulit.

GLA Complex



1. Mengurangkan keradangan pada kulit. Kalau ada keradangan, kulit kita pun akan rosak.

2. Untuk kestabilan hormon, jadi boleh kurangkan jeragat dan jerawat.

3. Melembapkan kulit dan melindungi dari sinaran UV.

4. Boleh bagi kesan glowing kepada kulit

CoQ-Trol Plus



1. Meningkatkan tenaga sel untuk membaiki sel yang rosak.

2. Bantu hilangkan jeragat

3. Bantu kulit berseri dan awet muda

4. Mengurangkan kedutan dan menganjalkan kulit

ESP (Soy Protein Isolate Powder)



1. Protein diperlukan untuk membaiki sel kulit dan menghasilkan sel baru yang baik.

2. Mengurangkan parut, menjadikan kulit cerah, gebu dan cantik walau tanda kedutan.

Shaklee Kolagen



1. Semua tahu kan kolagen sangat bermanfaat untuk kesihatan dan kecantikan kulit. Tapi kolagen Shaklee adalah terbaik sebab molekul yang sangat kecil dan mudah meresap.

2. Diekstrak daripada sisik ikan merah.

3. Terbukti meningkatkan penampilan kulit sebanyak 71% selepas penggunaan secara konsisten selama 8 minggu.

Produk-produk ini adalah sangat penting untuk kesihatan kulit kita kerana membekalkan nutrien yang sangat baik untuk kulit.



Hubungi saya untuk dapatkan produk ini atau info lanjut.
Saya akan guide cara untuk makan produk ni sehingga anda dapat hasil yang amazing.

Fyda - 012 621 1883
(www.wasap.my/60126211883)

Belian secara online : Boleh klik link ini Set Kulit Cantik Lepas Salah Guna Produk


No comments:

Post a Comment