Sunday, 8 July 2018

Cara Pakai Skin Care Waktu Siang Untuk Kulit Jeragat

Cara Pakai Skin Care Waktu Siang Untuk Kulit Jeragat



Sebelum anda teruskan bacaan, mesti tengok dulu video di atas yaa..
Sebab dalam video tu saya buat demo penuh bagaimana nak gunakan skin care yang terbaik, iaitu skin care Shaklee yang dijamin bebas 2,500 bahan kimia. Sikit ke banyak ke, bahan kimia yang dibenarkan atau tak dibenarkan. Semua tu tak ada dalam Shaklee.

Mencegah Jeragat Terjadi Adalah Lebih Penting

Jeragat terjadi disebabkan oleh kerosakan pada sel kulit akibat terdedah kepada sinaran UV matahari, proses penuaan, penggunaan kosmetik yang ada bahan kimia. Semua benda tu boleh merosakkan sel kulit. 

Jadi, selain daripada kita nak hilangkan jeragat tu, kita juga nak lindung kulit kita daripada terus rosak.

Shaklee cipta produk yang selamat dan tak ada bahan kimia. 

Produk ni juga menggunakan bahan semulajadi yang ditanam bebas daripada bahan kimia. Baik racun rumpai ataupun racun serangga. 


Bagaimana Produk YOUTH Boleh Bantu Hilangkan Jeragat


Setiap produk YOUTH dari cleanser sampai lah ke krim malam ada bahan aktif. Antaranya ialah anggur muskadin, ekstrak stem sel epal, Schisandra chinensis dan Vital Repair.

Jadi, bahan-bahan di atas membantu memulihkan sel kulit yang rosak dengan membekal nutrien dari luar.



Yang paling best ialah Radiance C & E yang merupakan campuran 20% pure vitamin C & vitamin E sangat berkesan untuk menghilangkan jeragat dan mengembalikan keremajaan kulit. Dah ramai pengguna YOUTH yang berpuas hati tau..


Dan juga, kita ada Age Defence Mosturizer dengan SPF 50 untuk melindungi kulit daripada UV matahari bila kita keluar rumah. Menurut kajian, sebab matahari di Malaysia sangatlah panas, so SPF 50 adalah yang terbaik untuk melindungi kulit.

Inilah masanya untuk hapuskan jeragat anda.


Hubungi Fyda sekarang untuk konsultasi dan pemilihan set yang sesuai untuk anda.

Fyda : 012 621 1883 (www.wasap.my/60126211883)

No comments:

Post a Comment