Wednesday, 7 November 2018

Rahsia Awet Muda Walaupun Usia Dah Meningkat

Rahsia Awet Muda Walaupun Usia Dah Meningkat

Seronok sangat baru-baru ni leaders Shaklee dah naik Cruise Mediterranean merentasi 3 negara - Sepanyol, Perancis dan Italy.
Bayangkan kalau dah travel, tentulah kulit terjemur matahari je. Dan tentu kena sunburn kan?
Tapi... rata-rata bila balik Malaysia, tak pun sunburn. Nak tau kenapa?
Boleh tonton video ni yaa.. Tonton sampai habis tau.

Dah dapat dah jawapan dia? Sebab dorang gunakan the best skincare - YOUTH.

Apa beza Youth Skincare Shaklee dengan skincare yang lain?

Kebanyakan skincare lain, nak uji sama ada berkesan atau tak selalunya secara subjektif. Maknanya company tu akan minta testimoni ada rasa makin cun ka, makin cerah, makin halus ka, makin gebus ka..
Tapi Youth ni bukan tanya-tanya tapi dibuktikan melalui ujian makmal. Menggunakan Skin Age Index yang dibangunkan oleh pakar kulit dunia untuk ukur tanda-tanda penuaan secara klinikal dan objektif.
Dan index ni, sangat mudah difahami. Contohnya salah satu yang diukur dalam index ni adalah kedutan pada muka.. Dan cara Skin Age Index ni mengukur kedalaman dan kepanjangan kedutan tersebut. Sangat detail kan? 
Tanda penuaan lain yang turut diukur oleh Skin Age Index ni termasuklah
  • saiz pori
  • tona kulit
  • tekstur kulit
  • kelembutan kulit
  • pigmentation / jeragat
  • seri kulit
  • kedutan / garis halus
  • kekenduran kulit
Dan hasilnya, 100%
Apa? ya 100%
Semua orang yang menggunakan produk Youth ni mendapat kulit yang lebih muda, dan 2/3 berjaya menurunkan usia kulit sebanyak 10 tahun!
Nampak muda 10 tahun U... sebab tu lah orang panggil cik adik tu..

Tiada Langsung Bahan Kimia Berbahaya / Mungkin Berbahaya Dalam Set Skincare Shaklee Youth ini


Apa Yang Ada Dalam Set Lengkap Skin care Youth ni


1. Luminous Gel Oil Cleanser
2. Perfecting Skin Toner
3. Activating Serum
4. Age Defense Mosturizer
5.Advanced Renewal Night Cream (Light/Rich)
6. Radiance C&E
7. Restoring Eye Treatment

Nanti saya akan review satu-satu apa yang saya rasa lepas guna produk Youth ni.

Jika anda berminat nak dapatkan skincare ni..
Nak kulit awet muda walaupun usia dah meningkat, 
Boleh hubungi Fyda di 012 621 1883
Atau klik direct wasap www.wasap.my/60126211883

The best consultation hanya untuk customer saya ok..